Skip to main content

Bezoek ons op de Waterinfodag op 29 maart in Den Bosch

Altijd al willen weten hoe wij aan de hand van live data een alarm kunnen generen bij een op handen zijnde dam-/ dijkdoorbraak? Of hoe je eenvoudig zonder te graven een kademuur real-time kan monitoren. Wij laten het u graag zien.


Workshop op Geobuzz over tilt monitoring op 21 november 2017

Op uitnodiging van Geo-Informatie Nederland (GIN) geven wij op 21 november een workshop over tiltmonitoring op de GeoBuzz in Den Bosch.


Deformatie Testdag bij VDV in Berlijn

Op 14 november zijn we aanwezig bij een congres van het Verband Deutscher Vermessungsingenieure in Berlijn met een bijdrage aan een live deformatie test op locatie.


Kade monitoring in zeehaven

Bij uitbreidingswerkzaamheden in een fabriek aan een kade monitoren we zowel de kade als de al bestaande productie gebouwen.


Bezoek ons op de Intergeo in Berlijn

Van 26 tot en 28 september staan wij weer op de Intergeo in Berlijn. Op de beurs introduceren wij onze Rapid Response Deformatie Monitor.


StabiAlert maakt showcase voor opening BuildInG

BuildInG is hét kennis- en innovatiecentrum voor toekomstbestendig bouwen. StabiAlert wil graag bijdragen aan het succes van BuildIng. Wij hebben een permanente demo-opstelling gemaakt die een plaats krijgt in de testhal.


StabiAlert

This week we are in #Berlin for a complex #deformation #monitoring project on a railway bridge crossing a big canal… twitter.com/i/web/status/9…

BuildinG

Heel trots om met ons team van kinderen en studenten voor de koninklijke familie de triltafel te mogen demonstreren… twitter.com/i/web/status/9…

Retweet Retweeted by StabiAlert
StabiAlert

This week in San Fransisco for large deformation monitoring project. @TopDutchCom @BuildinGron pic.twitter.com/iSI3P8eBSN

EBG

9 april: EBG Kenniscafé voor ondernemers die groeien! Met o.a. sprekers van @ElzingaGroep, @FlexiplusFG,… twitter.com/i/web/status/9…

Retweet Retweeted by StabiAlert