Spring naar hoofd-inhoud

 

Veiligheid, stabiliteit en zekerheid

Gebouwen, bruggen, dijken, tunnels. Objecten waar we honderd procent op moeten kunnen vertrouwen. Wanneer er wat mee aan de hand is, dan willen we dat zo snel mogelijk weten.

Snel, nauwkeurig en betrouwbaar
Het StabiAlert-systeem levert razendsnel, nauwkeurig en uitermate betrouwbaar gegevens over verzakking, vervorming, hoekverandering en trilling van ieder denkbaar object. Door een zeer geavanceerde techniek registreren de door StabiAlert ontwikkelde sensoren honderd keer per seconde en tot op een 25-duizendste graad nauwkeurig zelfs de kleinste wijzigingen. Het StabiAlert-systeem registreert niet alleen de bewegingen zelf, maar eveneens de schade die ze veroorzaken.

Monitoring voor veiligheid 
Het StabiAlert-systeem is geschikt voor langdurige en nauwkeurige monitoring, maar kan ook worden ingezet om te waarschuwen voor dreigende calamiteiten. Zo bewaakt en verbetert StabiAlert de veiligheid en wordt verdere schadevorming voorkomen. Doen zich plotselinge wijzigingen voor die grenswaarden overschrijden, dan waarschuwt het StabiAlert-alarmeringssysteem dadelijk per sms en email.
Ook kunnen de StabiAlert-sensoren veranderingen in het aardoppervlak zoals daling of stijging van de bodem door bijvoorbeeld mijnbouwactiviteiten exact vaststellen.

Monitoren en analyseren
De status van een object is continu en real-time te volgen via een internetverbinding. Patronen over langere periodes kunnen worden blootgelegd  door analyse van de database waar de gegevens die de sensoren verzamelen worden opgeslagen. Voor een goed beeld van alle bewegingen verwerkt StabiAlert de data in overzichtelijke grafieken en 3D-animaties.

StabiAlert. Voor veiligheid, stabiliteit en zekerheid.